U wilt de domeinnaam van uw keuze niet missen.

WELKOM BIJ HOSTING VAN

ServerKingdom
Serverkingdom
ServerKingdom is een bedrijf dat zich bezig houd met domeinregistratie, webhosting, webdesign en websitebeheer. Wij staan voor stabiliteit, snelheid, flexibiliteit, goede service en een optimale prijs/ kwaliteitsverhouding. Graag zouden wij u helpen met het oplossen van al uw internet wensen en begroeten als klant. “ServerKingdom, uw partner op internet

Hosting pakketten
Wilt u een eigen website op internet dan heeft u webruimte nodig.
Met de pakketten die wij u aanbieden heeft u de gelenheid tot uitbreiden.
U kunt van een normale website uitgroeien tot een hele grote website op het internet

Webruimte
Indien u aangepaste webruimte en/of dataverkeer nodig heeft, stuur ons een e-mail en dan maken wij een pakket op maat voor u.

Control-panel
Wij maken gebruik van het control panel DirectAdmin waarin u de mogelijk heeft om alles zelf te beheren.

Bekijk DEMO.

Wij zijn transparant over onze Datacenter en netwerkstructuur

Datacenter

Onze servers bevinden zich in het datacenter midden in de Randstad, in Zoetermeer en Alphen aand en Rijn beschikken wij over hoogwaardige en hypermoderne datacentra.
Dit waar alle belangrijke carriers en internet exchanges zich bevinden.
Onze ruimte is uitgevoerd met krachtige airco’s, gasblus installatie en backup systemen in geval van stroom uitval.
Van onze servers worden dagelijks een backup gemaakt en 7 dagen bewaard.

Netwerk

Deze datacentra zijn aangesloten op een volledig redundante DWDM en CWDM glasvezelring (+/- 300 Gbps capaciteit). Deze glasvezelring is onder andere direct aangesloten op de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) en de Nederlandse Internet Exchange (NL-IX) en beschikt over verbindingen naar grote internetproviders zoals: KPN, Ziggo, UPC, XS4ALL en honderden Nederlandse en Internationale leveranciers.

Een voordeel van de verschillende verbindingen is de maximale snelheid, het dataverkeer zal altijd de snelste route kiezen naar uw website of server(s).
Standaard hebben wij 100 of 1000Mbit/s (zowel upload als download) naar het internet. Hierdoor is het netwerk ideaal voor het gebruik van: Cloud, Websites, E-mail, VPN, VOIP, Backupdiensten, Gegevensopslag, Het nieuwe werken en overige IT dienstverleningen.

Contact
U kunt via verschillende manieren contact met ons opnemen. Omdat wij de kosten willen onderdrukken werken we vooral met freelancers. We geven de voorkeur aan communicatie per e-mail. U e-mail wordt dezelfde dag nog beantwoord, en meestal gebeurt dit binnen 3 uur.

STARTING AT

€12.99

RESELLER HOSTING

——————————————————

STARTING AT

€10.99

VPS HOSTING

——————————————————

STARTING AT

€110,-

DEDICATED SERVERS

——————————————————


Alle hosthing pakketprijzen zijn exclusief domeinnaamregistratie(s). Contractsduur minimaal 12 maanden (opzegtermijn 2 maanden vooraf).
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.
Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
* = Extra optie / Exclusief  eenmalig € 10,- setupkosten.